Ngarep > Produk > Kaos > Kaos Lengan Pendek > Kaos Plaid Neck
Kaos Plaid Neck
  • Kaos Plaid NeckKaos Plaid Neck
  • Kaos Plaid NeckKaos Plaid Neck
  • Kaos Plaid NeckKaos Plaid Neck

Kaos Plaid Neck

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd minangka produsen kaos gulu kotak-kotak kanthi pengalaman luwih saka 10 taun yaiku . Ing jadwal lan ing budget Panjenengan, kita bisa ngrancang lan print plaid gulu t-shirts sing pantes merek. T-shirt gulu kotak-kotak iki disenengi ing domestik lan internasional.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen T-shirt kerah kotak-kotak profesional kanthi pengalaman luwih saka 10 taun. Kita bisa ngatur kaos kerah kotak-kotak supaya cocog karo merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. T-shirt kerah kotak-kotak iki populer ing omah lan ing luar negeri.

Kaos Plaid Neck iki, desain kembang kerah sing unik kanggo nambah sentuhan warna ing kaos warna solid sing monoton, luwih modis!

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos Plaid Neck

Bahan:

60% katun brokat 35%

Serat ion es 5% spandex

ukuran:

S-4XL

warna:

Ireng, biru laut, ijo kacang, abang padhang, biru bolongan, biru safir, kuning, Pirus, putih, oranye abang

Panjang Lengan:

Singkat

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

160

165

170

175

180

185

190

ukuran dada

48

50

52

54

56

58

60

dawa sandhangan

66

68

70

72

74

76

78

ambane pundhak

44

45.5

47

48.5

50

51.5

54

dawa lengen

18.9

19.7

20.5

21.3

22.1

22.9

23.7


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman sedina muput. Loose fit ngidini kanggo gerakan lan layering yen perlu.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Kaos Plaid Neck, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept