Ngarep > Produk > Sweatshirt

Sweatshirt

Cangnan Qimeng clothing Co., Ltd minangka perusahaan riset, desain, produksi lan penjualan. Iku spesialisasine ing produksi sweatshirt merek Ben Pai. Produk kita adol kanthi apik ing saindenging negara lan pasar jaban rangkah lan dipercaya banget dening para klien. We are kuat ing ekonomi lan teknologi karo peralatan majeng lan equipping karo CAD desain sandhangan komputer sistem darmabakti. Saiki, kita duwe kapasitas produksi taunan 3 yuta set. Sawise sepuluh taun pembangunan, perusahaan nemu akèh pengalaman ing mundhut tenunan, tenun, dyeing lan produksi, lan uga ngenalaken printing layar kelas kapisan, printing offset, printing transfer panas, printing pad, flocking, lan sulaman.


Sweatshirt minangka jinis busana kasual, sing ditondoi kanthi lembut lan nyaman, lan desain kaos kringet prasaja. Desain klasik saka sweatshirt ngidini kanggo adaptasi karo macem-macem tren fashion, ora mung cocok kanggo nyandhang kasual, nanging uga bisa dipakai ing acara resmi, supaya wong katon loro modis lan kasual. Kaos kringet katun murni umum, lan permukaane alus lan nyaman, sing bisa dipakai ing mangsa panas. Sweater kasmir cocok kanggo nyandhang mangsa, lumahing alus, nduweni efek anget sing apik. Swear shirt bisa digabungake karo macem-macem sandhangan, kayata jins, sweatpants, lan liya-liyane, sing bisa nggawe wong katon modis lan santai. Sweatshirt uga bisa digabungake karo macem-macem jas, kayata jas trench, jas kulit, lan liya-liyane, sing bisa nggawe wong katon formal lan modis.


Sweatshirt minangka sandhangan klasik, desaine prasaja, sampeyan bisa milih kaos kringet sing tepat miturut musim lan kesempatan sing beda-beda, bisa dicocogake karo macem-macem busana, supaya wong katon modis lan serba guna.

View as  
 
Kaos Leher Kru Poliester Anti-pilling

Kaos Leher Kru Poliester Anti-pilling

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen SweatShirt Leher Kru Polyester Anti-pilling sing misuwur ing China, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Ing anggaran sampeyan, kita bisa mbantu sampeyan ngrancang lan nyetak Kaos Leher Kru Poliester Anti-pilling sing cocog karo merek sampeyan. Kaos Leher Kru Polyester Anti-pilling iki adol banget ing omah lan ing luar negeri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hoodie Serat Bola Golf

Hoodie Serat Bola Golf

Nggolek statement sing apik banget kanggo nggawe rasukan sampeyan luwih apik? Ora katon luwih saka Golf Ball Fiber Hoodie iki! Kanthi gaya kasual, dheweke sampurna kanggo kabeh saka brunches musim gugur nganti tanggal wengi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
80% Katun Hoodie

80% Katun Hoodie

Hoodie katun 80% iki tahan nyandhang lan tahan kerut, ora gampang pilling, hoodie serut klasik, penyesuaian kasual luwih nyenengake lan modis.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hoodie Pique Kab

Hoodie Pique Kab

This Pique hoodie is made of cotton combined with breathable polyester for a tight, breathable and non-stuffy fit.

Waca liyaneKirim Pitakonan
87% Katun Hoodie

87% Katun Hoodie

Hoodie katun 87% iki bisa dianggo nganggo kaos jero ireng utawa kopi ing njaba, lan yen kadhemen, sampeyan bisa nganggo nganggo turtleneck utawa ngisor gulu ing njero, lan akeh selendang lan muffler sing bisa dianggo. karo uga.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kaos Katun Crew Neck

Kaos Katun Crew Neck

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen Sweatshirt Katun Crew Neck sing misuwur ing China. Nyaman kanggo nyandhang yaiku rasukan sing sampurna kanggo olahraga santai. Lan sweatshirts leher kru katun iki gampang digabungake karo celana olahraga, jins, utawa rok kanggo tampilan sing apik banget.

Waca liyaneKirim Pitakonan
PIQUE Fit crew-neck Sweatshirt

PIQUE Fit crew-neck Sweatshirt

Sweatshirts kru-neck PIQUE Fit iki bisa nggabungake fashion lan fungsi. Amarga gabungan saka comfort lan fashion, sweatshirts wis dadi go-to gear kanggo olahragawan kabeh umur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kaos Crew-Neck Kegedhen

Kaos Crew-Neck Kegedhen

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen Sweatshirt Oversized Crew-Neck sing misuwur ing China. Sweatshirts Crew-Neck Oversized iki luwih disenengi kanggo musim semi lan musim gugur, lan sweatshirt mung minangka barang musim semi lan musim gugur sing kudu diinvestasikan. katon amba, lan minangka sandhangan populer ing kategori kasual.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
China Sweatshirt minangka salah sawijining jinis produk saka pabrik Benpai. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier anjog ing China, kita nyedhiyani dhaftar rega yen pengin. Pabrik kita nawakake Fashion lan kualitas dhuwurSweatshirt. Sampeyan bisa ngatur produk kita miturut ideas.We Sincerely looking nerusake kanggo dadi partner bisnis long-term dipercaya!
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept