Ngarep > Babagan awake dhewe >Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Sejarah Kita

Cangnan County Qimeng Clothing Co., Ltd., diadegaké ing taun 2012, minangka pabrik ing riset, adol, lan layanan T-shirt, kaos Polo, Hoodies, seragam kerja, lan topi.Kanthi konsep desain kenyamanan lan kapribaden modis, perusahaan kita nyedhiyakake layanan khusus kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan. Saben tautan ditangani dening para profesional, lan produk kasebut disebar ing saindenging jagad. Perusahaan wis mesthi wis setya nguber kualitas dhuwur, nggoleki, ayu, produk anyar, prices banget competitive lan kacepetan pangiriman, kualitas layanan sampurna, supaya entuk negara As Good as It Gets. Kita duwe pengalaman sugih ing sumber benang, tenun, dyeing lan produksi, uga sablon, offset printing, panas transfer printing, flocking lan sulaman Techniques kanggo sandhangan. Kita ndhukung jumlah pesenan minimal lan nyedhiyakake layanan sampling. Kita gelem supaya pelanggan ngerti kita pisanan, tuwuh bebarengan lan entuk kerjasama win-win!


Pabrik Kita

Our company dumunung ing Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, wiwit panyiapan saka pabrik ing 2012, supaya adoh ana luwih saka sepuluh taun pengalaman profesional ing produksi T-shirts, produksi produk ing padha industri manggoni posisi anjog, orane katrangan saka bisnis kalebu: T-shirts, hoodies, rompi, seragam karya, tutup lan ing. Produk kanthi teknologi sing apik, teknologi sing apik, konsep penjualan sing dioptimalake, reputasi sing apik, entuk pujian pelanggan lan pangguna; ing taun anyar pabrik kita wis terus-terusan ditambahi pasukan produksi, luwih nangkep kekuatan technical, wis kawangun Benign Enterprise Operation Mechanism. Welcome sudagar domestik lan manca kerjasama tulus, nggawe magnificently bebarengan.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept