Ngarep > Produk > Jaket > Jaket Wanita Kab

Jaket Wanita Kab

Cangnan Qimeng clothing Co., Ltd minangka pabrikan Cina sing misuwur kanthi spesialisasi ing riset, desain, produksi lan dodolan sandhangan. Perusahaan kasebut unggul ing prodhuksi jaket wanita merek Ben Pai sing disebar ing saindenging negoro lan internasional. Klien kita dipercaya banget amarga teknologi canggih lan kapasitas industri, kalebu panggunaan sistem desain sandhangan komputer CAD lan peralatan dhuwur. Perusahaan iki nduweni kapasitas produksi taunan 3 yuta set, sing ndadekake kita dadi salah sawijining pimpinan manufaktur sandhangan ing industri kasebut. Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing tuku benang, tenun, pewarnaan lan produksi, kita ahli ing sablon, offset printing, heat transfer printing, pad printing, flocking, lan bordir.


Jaket wanita ditondoi kanthi dawa cendhak, dhadha sing relatif longgar, gaya cuff lan hem sing relatif ketat, lapel, ngarep, lan nggunakake zippers lan tombol sing didhelikake. Dheweke menehi perlindungan marang angin lan kadhemen, lan biasane digunakake ing musim semi lan musim gugur.


Jaket wanita nawakake gaya serbaguna nalika dipakai, utamane jaket wanita motor, sing amarga desain cendhak lan nggabungake kulit wedhus utawa kulit sapi, menehi ciri sing garing, telung dimensi sing kalebu macem-macem wujud lan umur awak, nyedhiyakake tampilan sing menarik lan inklusif. Jaket wanita motor ireng utamané populer lan bisa dianggep minangka gaya klasik.

View as  
 
Jaket Nylon Wanita Kab

Jaket Nylon Wanita Kab

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka pabrikan Cina sing mapan kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun ngasilake Jaket Nylon Woemn berkualitas tinggi. We spesialis ing partnering karo klien kita kanggo desain lan print jaket sing sampurna nggambarake merek, kabeh nalika tetep ing watesan budget. Jaket Nylon Wanita kita dianggep banget ing domestik lan internasional, amarga kualitas lan popularitas sing luar biasa. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan penawaran produk, aja ragu-ragu hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Jaket Waterproof Wanita Kab

Jaket Waterproof Wanita Kab

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka pabrikan Cina sing dihormati kanthi keahlian luwih saka sepuluh taun kanggo ngasilake Jaket Waterproof Wanita sing berkualitas tinggi. We spesialis ing karya collaboratively karo klien kanggo desain lan nyetak jaket sing mujudake inti saka merek, nalika isih ekonomi. Jaket Waterproof Wanita kita dianggep kanthi kualitas sing luar biasa lan akeh dikarepake ing njero lan luar negeri. Yen sampeyan nggoleki Jaket Waterproof berkualitas sing cocog karo identitas lan anggaran merek sampeyan, Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen sing cocog kanggo kolaborasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Jaket Wanita entheng

Jaket Wanita entheng

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka pabrikan Cina sing mapan lan duwe reputasi sing wis ngasilake Jaket Wanita Ringan sing berkualitas luwih saka sepuluh taun. Kita ahli ing kolaborasi karo klien kita kanggo ngrancang lan nyetak jaket sing cocog karo identitas unik merek lan syarat anggaran. Jaket Wanita Ringan Kita dianggep banget amarga kualitase sing luar biasa lan dikarepake banget ing domestik lan internasional. Yen sampeyan kasengsem nandur modal ing Jaket Wanita Ringan sing bakal nambah merek sampeyan nalika cocog karo anggaran sampeyan, Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen sing cocog kanggo dadi mitra.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
China Jaket Wanita Kab minangka salah sawijining jinis produk saka pabrik Benpai. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier anjog ing China, kita nyedhiyani dhaftar rega yen pengin. Pabrik kita nawakake Fashion lan kualitas dhuwurJaket Wanita Kab. Sampeyan bisa ngatur produk kita miturut ideas.We Sincerely looking nerusake kanggo dadi partner bisnis long-term dipercaya!
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept