Ngarep > Produk > Kaos > Kaos Lengan Pendek > Kaos Serat Ion Es
Kaos Serat Ion Es
  • Kaos Serat Ion EsKaos Serat Ion Es
  • Kaos Serat Ion EsKaos Serat Ion Es
  • Kaos Serat Ion EsKaos Serat Ion Es

Kaos Serat Ion Es

Cangnan Qimeng clothing Co., Ltd. minangka desain, produksi, penjualan pria minangka salah sawijining perusahaan produksi pria profesional modern. Produk utama: Ice Ion Fiber T-Shirt. Kita bisa ngrancang lan ngasilake Ice Ion Fiber T-Shirts sing pantes kanggo merek sampeyan kanthi jadwal lan ing kisaran rega sampeyan. Kaos Ice Ion Fiber T-Shirt sing populer ing njero lan luar negeri.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng clothing Co., Ltd minangka produsen T-Shirt Serat Ion Es profesional luwih saka 10 taun, kita ngatur lan nggawe T-Shirt Serat Ion Es sing cocog karo merek sampeyan kanthi tepat, lan kanthi anggaran. T-Shirt Serat Ion Es iki populer ing omah lan ing luar negeri.
Kaos Serat Ion Es

T-shirt Ice Ion Fiber musim panas iki, breathability kaping pindho luwih dhuwur tinimbang T-shirt biasa, kringet ora ndemek awak, kanthi cepet nyerep kelembapan lan efek kringet.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos Serat Ion Es

Bahan:

Kerudung: 100% katun, lapisan: 100 serat ion es

ukuran:

S-4XL

warna:

Kunyit, biru abu-abu, ireng, abang, abu-abu tua, biru laut, bubuk karet, putih, biru kabut, biru safir, ijo bluestone, kopi entheng, oranye madu, Mika

Panjang Lengan:

Singkat

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

160/165

165/170

170/175

175/180

180/185

185/190

190/195

ukuran dada

88

94

100

106

112

118

124

dawa sandhangan

64

67

70

73

75

77

79

ambane pundhak

40.5

43.5

46.5

49.5

52.5

54.5

56.5

dawa lengen

18.8

19.4

20

20.5

21.2

21.8

22.4


Fitur Produk lan Aplikasi

T-shirt iki tetep nyaman sedina muput kanggo olahraga, latihan, utawa nongkrong ing njaba. Pas sing santai menehi ruang kanggo mindhah lan lapisan nalika dibutuhake


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.


Hot Tags: Kaos Serat Ion Es, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept