Pabrik Kaos
Supplier Kaos Polo
Produsen Sweater
Kategori Produk
Babagan awake dhewe

Cangnan County Qimeng Clothing Co., Ltd.

Cangnan County Qimeng Clothing Co., Ltd., diadegaké ing taun 2012, minangka pabrik ing riset, adol, lan layanan T-shirt, kaos Polo, Hoodies, seragam kerja, lan topi. Kanthi konsep desain kenyamanan lan kepribadian modis. , perusahaan kita nyedhiyakake layanan khusus kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan. Saben tautan ditangani dening para profesional, lan produk kasebut disebar ing saindenging jagad. Perusahaan wis mesthi wis setya nguber kualitas dhuwur, nggoleki, ayu, produk anyar, prices banget competitive lan kacepetan pangiriman, kualitas layanan sampurna, supaya entuk negara As Good as It Gets.
Nglayani pelanggan domestik lan manca.
Luwih saka 10 taun pengalaman industri.
Memenuhi persyaratan ISO 9001:2015.
Benpai minangka produsen lan pemasok profesional ing china. Tuku T-Shirt, Kaos Polo, SweatShirt saka Benpai. Kualitas paling apik, pilihan apik lan saran pakar minangka ciri kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.
Produk Anyar
Kaos Leher Kru Poliester Anti-pilling
Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen SweatShirt Leher Kru Polyester Anti-pilling sing misuwur ing China, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Ing anggaran sampeyan, kita bisa mbantu sampeyan ngrancang lan nyetak Kaos Leher Kru Poliester Anti-pilling sing cocog karo merek sampeyan. Kaos Leher Kru Polyester Anti-pilling iki adol banget ing omah lan ing luar negeri.
Jaket Wanita entheng
Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka pabrikan Cina sing mapan lan duwe reputasi sing wis ngasilake Jaket Wanita Ringan sing berkualitas luwih saka sepuluh taun. Kita ahli ing kolaborasi karo klien kita kanggo ngrancang lan nyetak jaket sing cocog karo identitas unik merek lan syarat anggaran. Jaket Wanita Ringan Kita dianggep banget amarga kualitase sing luar biasa lan dikarepake banget ing domestik lan internasional. Yen sampeyan kasengsem nandur modal ing Jaket Wanita Ringan sing bakal nambah merek sampeyan nalika cocog karo anggaran sampeyan, Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen sing cocog kanggo dadi mitra.
Hoodie Serat Bola Golf
Nggolek statement sing apik banget kanggo nggawe rasukan sampeyan luwih apik? Ora katon luwih saka Golf Ball Fiber Hoodie iki! Kanthi gaya kasual, dheweke sampurna kanggo kabeh saka brunches musim gugur nganti tanggal wengi.
Kabar
Apa gaya hoodies?
Gaya hoodie wanita kalebu pullover, dada mbukak, awak ramping, kaos dawa, kaos cendhak, kaos tanpa lengen lan liya-liyane. Utamane ing fashion lan nyaman, biasane longgar lan gaya kasual.
Kabar
Kaos polo, minangka busana kasual kanggo acara resmi, ora kaya kaos T-shirt, nanging ing wektu sing padha ora nganggo kaos sing prasaja. Kanggo kita, kaos Polo asring duwe aura dewasa ...
Keuntungan kaos polo.
Kain umum kanggo T-shirt.
Katun + poliester, nuduhake kain campuran poliester lan katun bebarengan. Umumé, ana rong jinis praktik klasifikasi: blending lan interweaving.
Produk Unggulan