Produk

Benpai minangka produsen lan pemasok profesional ing China. Pabrik kita nyedhiyakake China Hoodie, Jaket, SweatShirt Neck Crew, lsp. Desain ekstrem, bahan mentah sing berkualitas, kinerja dhuwur lan rega sing kompetitif yaiku sing dikarepake saben pelanggan, lan iki uga sing bisa ditawakake. We njupuk kualitas dhuwur, rega cukup lan layanan sampurna.
View as  
 
Kaos Leher Kru Poliester Anti-pilling

Kaos Leher Kru Poliester Anti-pilling

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen SweatShirt Leher Kru Polyester Anti-pilling sing misuwur ing China, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Ing anggaran sampeyan, kita bisa mbantu sampeyan ngrancang lan nyetak Kaos Leher Kru Poliester Anti-pilling sing cocog karo merek sampeyan. Kaos Leher Kru Polyester Anti-pilling iki adol banget ing omah lan ing luar negeri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
100% Reflektif Thickened Three-Pocket Zipper Vest

100% Reflektif Thickened Three-Pocket Zipper Vest

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen rompi zipper kanthong 100% sing misuwur ing China. Iki 100% reflektif thickened telung kanthong zipper rompi, bayangan apik saka fungsi, multi-kanthong bisa luwih trep kanggo nggunakake ing urip. Iki jenis 100% reflektif thickened telung kanthong zipper rompi adol banget ing ngarep lan luar negeri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
100% Polyester Diamond Lattice Composite Net Rompi

100% Polyester Diamond Lattice Composite Net Rompi

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen rompi jaring komposit poliester berlian 100% sing misuwur ing China. Rompi jaring komposit poliester berlian poliester 100% iki, ing njero ana lapisan kain bolong cek berlian. Lapisan nganggo kain bolong bisa luwih apik muter breathability. Rompi net komposit poliester berlian 100% iki adol kanthi apik ing omah lan ing luar negeri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
100% Polyester Peach karo Rompi Net

100% Polyester Peach karo Rompi Net

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka persik poliester 100% sing misuwur kanthi produsen rompi jaring ing China. Persik 100% poliester kanthi rompi jaring iki nduweni lapisan kain jaring kaya sing digunakake kanggo mbungkus persik ing njero. Kanggo luwih muter breathability sawijining. Iki jenis 100% polyester peach karo rompi net adol banget ing ngarep lan luar negeri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
100% Polyester Reflektif Sabuk Net Rompi

100% Polyester Reflektif Sabuk Net Rompi

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen rompi jaring sabuk reflektif poliester 100% sing misuwur ing China, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Iki jenis 100% polyester reflektif sabuk rompi net adol banget uga ing ngarep lan luar negeri. Rompi jaring sabuk reflektif poliester 100% iki, werna padhang, apik kanggo digunakake ing karya.

Waca liyaneKirim Pitakonan
100% Polyester Fishing Net Rompi

100% Polyester Fishing Net Rompi

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen rompi jaring fishing 100% polyester sing misuwur ing China. Rompi jaring mancing poliester 100% iki nduweni breathability sing apik lan rong kanthong ngarep bisa digunakake kanggo barang kayata kunci ponsel.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Jaket Cepet Kering

Jaket Cepet Kering

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka pabrikan Tionghoa sing dihormati sing dikenal amarga ngasilake jaket garing cepet sing dikarepake ing njero lan internasional. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman ing industri, kita duwe spesialisasi ing ngrancang lan nyetak sandhangan sing nggambarake gambar merek sampeyan kanthi sampurna - kabeh tetep ana ing anggaran sampeyan. Aja ragu-ragu hubungi kita yen sampeyan kepengin sinau babagan penawaran produk.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Jaket Pria Ukuran Plus

Jaket Pria Ukuran Plus

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka pabrikan terkenal sing adhedhasar ing China. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman ing industri, kita spesialis ing prodhuksi kualitas dhuwur Plus Size Men Jaket sing mréntahaké kanggo loro pasar domestik lan internasional. Tim desain kita setya makarya kanthi rapet karo klien kanggo nggawe jaket pribadi sing nggambarake gambar lan pilihan gaya unik merek sampeyan. Jaket Ukuran Plus kita dikenal kanthi desain sing luar biasa lan popularitas sing akeh ing omah lan ing luar negeri. Yen sampeyan kepengin sinau luwih akeh babagan penawaran produk, kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept