Ngarep > Produk > Kaos > Kaos Lengan Pendek > Kaos Es Sutra Cepet Pangeringan
Kaos Es Sutra Cepet Pangeringan
  • Kaos Es Sutra Cepet PangeringanKaos Es Sutra Cepet Pangeringan
  • Kaos Es Sutra Cepet PangeringanKaos Es Sutra Cepet Pangeringan

Kaos Es Sutra Cepet Pangeringan

Cangnan Qimeng clothing Co., Ltd. duwe pengalaman luwih saka 10 taun minangka produsen T-Shirt Pengering Cepet Es Sutra profesional. Kita bisa ngrancang lan ngasilake Kaos Es Sutra Cepet Pangeringan sing cocog karo merek sampeyan kanthi jadwal lan ing kisaran rega sampeyan. Populer ing njero lan ing luar negeri, T-Shirt Cepet Es Sutra iki.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng clothing Co., Ltd minangka produsen T-Shirt Pengering Cepet Es Sutra profesional luwih saka 10 taun, kita ngatur lan nggawe T-Shirt Pengering Cepet Es Sutra sing cocog karo merek sampeyan kanthi tepat, lan kanthi anggaran. Kaos Cepet Es Sutra Iki populer ing omah lan ing luar negeri.

Kaos Cepet Es Sutra Iki cocog kanggo mlaku, muter, muter, fitness, basket, latihan, DLL. Iku pilihan apik kanggo saben dina. Ambegan lan cepet garing kanggo kenyamanan nalika olahraga.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos Es Sutra Cepet Pangeringan

Bahan:

12% spandex 88% polyester

ukuran:

S-4XL

warna:

Ijo mint, biru pori, putih, ireng, oranye, abang, abu-abu peteng, Moran

Panjang Lengan:

Singkat

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

155/160

160/165

165/170

170/175

175/180

180/185

185/190

ukuran dada

46

48

50

52

54

56

58

dawa sandhangan

63

65

67

69

71

73

75

ambane pundhak

38

40

42

43

45

46

48


Fitur Produk lan Aplikasi

Kanggo olahraga, latihan, utawa mung santai ing njaba, T-shirt iki nggawe sampeyan nyaman sedina muput. Pas sing longgar ngidini kanggo gerakan lan layering yen perlu.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Kaos Cepet Es Sutra, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept