Ngarep > Produk > Kaos > Kaos Lengan Pendek > Nylon Cepet Pangatusan T-Shirt
Nylon Cepet Pangatusan T-Shirt
  • Nylon Cepet Pangatusan T-ShirtNylon Cepet Pangatusan T-Shirt
  • Nylon Cepet Pangatusan T-ShirtNylon Cepet Pangatusan T-Shirt
  • Nylon Cepet Pangatusan T-ShirtNylon Cepet Pangatusan T-Shirt

Nylon Cepet Pangatusan T-Shirt

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen kaos nilon sing cepet garing. Kaos nilon sing cepet garing iki ngilangi kelembapan lan njaga pelari wengi kanthi jalur reflektif ing lengen lan ing kerah mburi.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen profesional kaos nilon sing cepet garing, kanthi pengalaman produksi luwih saka 10 taun. Kita bisa ngatur T-shirt pangatusan cepet nilon supaya pas karo merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. T-shirt nilon cepet-pangatusan iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Kaos nilon sing cepet garing iki ngilangi kelembapan lan njaga pelari wengi kanthi jalur reflektif ing lengen lan ing kerah mburi.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Nylon Cepet Pangatusan T-Shirt

Bahan:

86% nilon 14% spandex

ukuran:

S-4XL

warna:

Putih, ireng, biru laut, biru muda, abang, biru kraton, abu-abu

Panjang Lengan:

Singkat

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

160

165

170

175

180

185

190

ukuran dada

46

48

50

52

54

56

58

dawa sandhangan

64.5

66.5

68.5

70.5

72.5

74.5

76.5


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman sedina muput. Loose fit ngidini kanggo gerakan lan layering yen perlu.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: T-Shirt Nylon Cepet, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept