Ngarep > Produk > Kaos > Kaos Lengan Pendek > Kaos Bahu Katun Drop
Kaos Bahu Katun Drop
  • Kaos Bahu Katun DropKaos Bahu Katun Drop
  • Kaos Bahu Katun DropKaos Bahu Katun Drop
  • Kaos Bahu Katun DropKaos Bahu Katun Drop

Kaos Bahu Katun Drop

Cangnan County Qimeng Clothing Co., Ltd minangka produsen profesional lan supplier ing China. We wis specialized ing Cotton Drop Shoulder T-Shirt kanggo akèh taun.Distribusi Grosir saka pasar konsumen paling laris, seneng status dhuwur antarane konsumen, karo sawetara pengecer lan agen kanggo netepake hubungan stabil long-term kerjasama.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng clothing Co., Ltd minangka produsen Kaos Bahu Bahu Katun profesional luwih saka 10 taun, kita ngatur lan nggawe Kaos Bahu Bahu Katun Katun sing cocog karo merek sampeyan kanthi tepat, lan kanthi anggaran. T-Shirt Cotton Drop Shoulder iki populer ing omah lan ing luar negeri. Kaos iki kegedhen lan nyelehake pundhak. Iki ngidini sampeyan mindhah luwih bebas lan cocog kanggo acara santai lan olahraga.

 

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos katun drop-bahu katun

Bahan:

100% katun

ukuran:

S-3XL

warna:

abu-abu tua, abang bata, abang padhang, apricot, putih, ungu muda, jambon pinkish, ijo peteng, oranye madu, kunyit, ireng, Tiffany Blue, Royal blue

Panjang Lengan:

Singkat

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

dhuwur referensi

160/165

165/170

170/175

175/180

180/185

185/190

ukuran dada

104

108

112

116

120

124

dawa sandhangan

70

72

74

76

78

80

ambane pundhak

50

52

54

56

58

60

dawa lengen

20

20

22

22

24

24

 

Fitur Produk lan Aplikasi

T-shirt iki tetep nyaman sedina muput kanggo olahraga, latihan, utawa nongkrong ing njaba. Pas sing santai menehi ruang kanggo mindhah lan lapisan nalika dibutuhake

 


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?

A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

 

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?

A2 ISO.

 

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?

A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

 

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?

A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

 

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?

A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Kaos Pundhak Cotton Drop, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept