Ngarep > Produk > Rompi Polyester Kab > 100% Reflektif Thickened Three-Pocket Zipper Vest
100% Reflektif Thickened Three-Pocket Zipper Vest
  • 100% Reflektif Thickened Three-Pocket Zipper Vest100% Reflektif Thickened Three-Pocket Zipper Vest
  • 100% Reflektif Thickened Three-Pocket Zipper Vest100% Reflektif Thickened Three-Pocket Zipper Vest
  • 100% Reflektif Thickened Three-Pocket Zipper Vest100% Reflektif Thickened Three-Pocket Zipper Vest

100% Reflektif Thickened Three-Pocket Zipper Vest

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen rompi zipper kanthong 100% sing misuwur ing China. Iki 100% reflektif thickened telung kanthong zipper rompi, bayangan apik saka fungsi, multi-kanthong bisa luwih trep kanggo nggunakake ing urip. Iki jenis 100% reflektif thickened telung kanthong zipper rompi adol banget ing ngarep lan luar negeri.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen profesional 100% rompi ritsleting kanthong telung kanthong reflektif, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur 100% reflektif thickened telung kanthong zipper rompi miturut account ing wektu lan ing kurang biaya. Iki jenis 100% reflektif thickened telung kanthong zipper rompi banget populer ing ngarep lan luar negeri.
100% rompi zipper kanthong telung kanthong reflektif

Iki 100% reflektif thickened telung kanthong zipper rompi, bayangan apik saka fungsi, multi-kanthong bisa luwih trep kanggo nggunakake ing urip.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

100% rompi zipper kanthong telung kanthong reflektif

Bahan:

100% poliester

ukuran:

M-4XL

warna:

Abang, safir, oranye, ireng, abu-abu, navy

Printing:

Sublimasi

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina


Bagan ukuran

 

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

160

165

170

175

180

185

ukuran dada

48

51

52

53

54

56

ambane pundhak

40

42

44

46

48

50

dawa sandhangan

64

66

67

69

70

71


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa kerja, rompi iki bakal nggawe sampeyan nyaman sedina muput lan aku mikir bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.



FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: 100% Reflective Thickened Three-Pocket Zipper Vest, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept