Ngarep > Produk > Rompi Polyester Kab > 100% Polyester Fishing Net Rompi
100% Polyester Fishing Net Rompi
  • 100% Polyester Fishing Net Rompi100% Polyester Fishing Net Rompi
  • 100% Polyester Fishing Net Rompi100% Polyester Fishing Net Rompi
  • 100% Polyester Fishing Net Rompi100% Polyester Fishing Net Rompi

100% Polyester Fishing Net Rompi

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen rompi jaring fishing 100% polyester sing misuwur ing China. Rompi jaring mancing poliester 100% iki nduweni breathability sing apik lan rong kanthong ngarep bisa digunakake kanggo barang kayata kunci ponsel.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional 100% rompi jaring mancing poliester, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur rompi net fishing polyester 100% miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Iki jenis 100% polyester fishing net rompi banget populer ing ngarep lan luar negeri.

Rompi jaring mancing poliester 100% iki nduweni breathability sing apik lan rong kanthong ngarep bisa digunakake kanggo barang kayata kunci ponsel.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

100% polyester jala rompi

Bahan:

100% poliester

ukuran:

M-4XL

warna:

Oranye, kuning, abang, ijo woh, biru bolongan, biru kraton

Printing:

Sublimasi

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

155/160

160/165

165/170

170/175

175/180

180/185

ukuran dada

50

52

54

58

62

66

ambane pundhak

38

40

41

43

45

47

dawa sandhangan

60

62

64

68

72

76


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa kerja, rompi iki bakal nggawe sampeyan nyaman sedina muput lan aku mikir bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.



FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Rompi Jaring Pancing Poliester 100%, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept