Ngarep > Produk > Rompi Polyester Kab > 100% Polyester Diamond Lattice Composite Net Rompi
100% Polyester Diamond Lattice Composite Net Rompi
  • 100% Polyester Diamond Lattice Composite Net Rompi100% Polyester Diamond Lattice Composite Net Rompi
  • 100% Polyester Diamond Lattice Composite Net Rompi100% Polyester Diamond Lattice Composite Net Rompi
  • 100% Polyester Diamond Lattice Composite Net Rompi100% Polyester Diamond Lattice Composite Net Rompi

100% Polyester Diamond Lattice Composite Net Rompi

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen rompi jaring komposit poliester berlian 100% sing misuwur ing China. Rompi jaring komposit poliester berlian poliester 100% iki, ing njero ana lapisan kain bolong cek berlian. Lapisan nganggo kain bolong bisa luwih apik muter breathability. Rompi net komposit poliester berlian 100% iki adol kanthi apik ing omah lan ing luar negeri.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen profesional 100% rompi jaring komposit poliester berlian kisi, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur rompi net komposit poliester berlian kisi 100% miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Rompi net komposit poliester berlian 100% iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Rompi jaring komposit poliester berlian poliester 100% iki, ing njero ana lapisan kain bolong cek berlian. Lapisan nganggo kain bolong bisa luwih apik muter breathability.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

100% rompi jaring komposit poliester berlian kisi

Bahan:

100% poliester

ukuran:

M-4XL

warna:

Abang padhang, biru tlaga, biru safir, kuning, oranye, abang mawar, ijo suket, ijo neon

Printing:

Sublimasi

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

165

170

175

180

185

190

ukuran dada

52

54

56

58

60

62

ambane pundhak

40

42

44

46

48

50

dawa sandhangan

63

65.5

68

70.5

73

75.5


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa kerja, rompi iki bakal nggawe sampeyan nyaman sedina muput lan aku mikir bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.



FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: 100% Polyester Diamond Lattice Composite Net Vest, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept