Ngarep > Produk > Rompi Polyester Kab > 100% Polyester Reflektif Sabuk Net Rompi
100% Polyester Reflektif Sabuk Net Rompi
  • 100% Polyester Reflektif Sabuk Net Rompi100% Polyester Reflektif Sabuk Net Rompi
  • 100% Polyester Reflektif Sabuk Net Rompi100% Polyester Reflektif Sabuk Net Rompi
  • 100% Polyester Reflektif Sabuk Net Rompi100% Polyester Reflektif Sabuk Net Rompi

100% Polyester Reflektif Sabuk Net Rompi

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen rompi jaring sabuk reflektif poliester 100% sing misuwur ing China, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Iki jenis 100% polyester reflektif sabuk rompi net adol banget uga ing ngarep lan luar negeri. Rompi jaring sabuk reflektif poliester 100% iki, werna padhang, apik kanggo digunakake ing karya.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen profesional rompi jaring sabuk reflektif poliester 100%, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur rompi jaring sabuk reflektif poliester 100% miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Iki jenis 100% polyester reflektif sabuk rompi net banget populer ing ngarep lan luar negeri.

Rompi jaring sabuk reflektif poliester 100% iki, warnane padhang, apik kanggo digunakake ing karya.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

100% polyester reflektif sabuk jaring rompi

Bahan:

100% poliester

ukuran:

M-4XL

warna:

Biru kraton, ijo neon, ijo buah, kuning, abang, biru tlaga, mawar, ireng, oranye

Printing:

Sublimasi

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

160/165

165/170

170/175

175/180

180/185

185/190

ukuran dada

48

50

52

54

56

58

dawa sandhangan

58

60

62

64

66

68


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa kerja, rompi iki bakal nggawe sampeyan nyaman sedina muput lan aku mikir bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.



FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Rompi Jaring Sabuk Reflektif Poliester 100%, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept