Ngarep > Produk > Rompi Polyester Kab > 100% Polyester Peach karo Rompi Net
100% Polyester Peach karo Rompi Net
  • 100% Polyester Peach karo Rompi Net100% Polyester Peach karo Rompi Net
  • 100% Polyester Peach karo Rompi Net100% Polyester Peach karo Rompi Net
  • 100% Polyester Peach karo Rompi Net100% Polyester Peach karo Rompi Net

100% Polyester Peach karo Rompi Net

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka persik poliester 100% sing misuwur kanthi produsen rompi jaring ing China. Persik 100% poliester kanthi rompi jaring iki nduweni lapisan kain jaring kaya sing digunakake kanggo mbungkus persik ing njero. Kanggo luwih muter breathability sawijining. Iki jenis 100% polyester peach karo rompi net adol banget ing ngarep lan luar negeri.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen profesional 100% polyester peach kanthi rompi jaring, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur 100% polyester peach nganggo rompi net miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Iki jenis 100% polyester peach karo rompi net banget populer ing ngarep lan luar negeri.

Persik 100% poliester kanthi rompi jaring iki nduweni lapisan kain jaring kaya sing digunakake kanggo mbungkus persik ing njero. Kanggo luwih muter breathability sawijining.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

100% polyester peach karo rompi net

Bahan:

100% poliester

ukuran:

M-4XL

warna:

Mawar abang, kuning, oranye, biru tlaga, abang, biru kraton, ijo neon

Printing:

Sublimasi

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

165

170

175

180

185

190

ukuran dada

52

54

56

58

60

62

ambane pundhak

40

42

44

46

48

50

dawa sandhangan

63

65.5

68

70.5

73

75.5


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa kerja, rompi iki bakal nggawe sampeyan nyaman sedina muput lan aku mikir bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.


Hot Tags: 100% Polyester Peach karo Rompi Jaring, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.