Ngarep > Produk > Sweatshirt > Kaos leher kru > Kaos Katun Crew Neck
Kaos Katun Crew Neck
  • Kaos Katun Crew NeckKaos Katun Crew Neck
  • Kaos Katun Crew NeckKaos Katun Crew Neck
  • Kaos Katun Crew NeckKaos Katun Crew Neck

Kaos Katun Crew Neck

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen Sweatshirt Katun Crew Neck sing misuwur ing China. Nyaman kanggo nyandhang yaiku rasukan sing sampurna kanggo olahraga santai. Lan sweatshirts leher kru katun iki gampang digabungake karo celana olahraga, jins, utawa rok kanggo tampilan sing apik banget.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Cotton Crew Neck Sweatshirt, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur Sweatshirt Neck Crew Katun miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Sweatshirt Katun Crew Neck iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Nyaman kanggo nyandhang iku rasukan sampurna kanggo olahraga kasual. Lan  kaos kaos krupuk katun iki gampang digabungake karo celana olahraga, jins, utawa rok kanggo tampilan sing apik gayane.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos Katun Crew Neck

Bahan:

80% katun 15% poliester 5% spandex

ukuran:

S-4XL

warna:

Putih, pinkish pink, ireng, biru navy, abang padhang, biru kraton, biru abu-abu

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

160/80A

165/84A

170/88A

175/92A

180/96A

185/100A

190/104A

ukuran dada

96

101

106

111

116

121

126

dawa sandhangan

62.5

65

67.5

70

72.5

74

75

ambane pundhak

44.5

46

47.5

49

50.5

52

53.5

dawa lengen

56

57.5

59

60.5

62

63

64

bobot referensi

90/100

100/120

115/140

156/160

160/180

180/200

200/210


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Sweatshirt Neck Crew Cotton, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept