Ngarep > Produk > Sweatshirt > Hoodie > Hoodie Pique Kab
Hoodie Pique Kab
  • Hoodie Pique KabHoodie Pique Kab
  • Hoodie Pique KabHoodie Pique Kab
  • Hoodie Pique KabHoodie Pique Kab
  • Hoodie Pique KabHoodie Pique Kab

Hoodie Pique Kab

This Pique hoodie is made of cotton combined with breathable polyester for a tight, breathable and non-stuffy fit.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional hoodie Pique, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur hoodie Pique miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Hoodie Pique iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Hoodie Pique iki digawe saka katun digabungake karo poliester breathable kanggo pas nyenyet, breathable lan non-kaku.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Hoodie Pique

Bahan:

52% katun 45% poliester 3% spandex

ukuran:

S-3XL

warna:

Sapphire biru putih pink, ijo peteng, ireng kabut biru, abang

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

dhuwur referensi

160

165

170

175

180

185

ukuran dada

100

106

112

118

124

130

dawa sandhangan

60

63

67

70

73

77

ambane pundhak

47

50

53

56

59

62

dawa lengen

51

52

53

53

54

54


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.


Hot Tags: Pique Hoodie, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept