Ngarep > Produk > Sweatshirt > Kaos leher kru > Kaos Crew-Neck Kegedhen
Kaos Crew-Neck Kegedhen
  • Kaos Crew-Neck KegedhenKaos Crew-Neck Kegedhen
  • Kaos Crew-Neck KegedhenKaos Crew-Neck Kegedhen
  • Kaos Crew-Neck KegedhenKaos Crew-Neck Kegedhen

Kaos Crew-Neck Kegedhen

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen Sweatshirt Oversized Crew-Neck sing misuwur ing China. Sweatshirts Crew-Neck Oversized iki luwih disenengi kanggo musim semi lan musim gugur, lan sweatshirt mung minangka barang musim semi lan musim gugur sing kudu diinvestasikan. katon amba, lan minangka sandhangan populer ing kategori kasual.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Sweatshirt Crew-Neck Oversized, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur Sweatshirt Crew-Neck Oversized miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Sweatshirt Crew-Neck sing gedhe banget iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Sweatshirts Crew-Neck Oversized iki luwih disenengi kanggo musim semi lan musim gugur, lan sweatshirts mung minangka barang musim semi lan musim gugur sing kudu diinvestasikan. Sweatshirt umume katon amba, lan minangka sandhangan populer ing kategori kasual.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos Crew-Neck Kegedhen

Bahan:

87% katun 13% poliester

ukuran:

S-3XL

warna:

Abu-abu, putih, ijo teh, biru kabut, jambon, ungu, abang, abang anggur, ijo peteng, biru safir, abu-abu tua, ireng

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

dhuwur referensi

150/160

160/165

165/170

170/175

175/180

180/185

ukuran dada

57

59

61

63

64

66

dawa sandhangan

68

70

72

74

76

78

ambane pundhak

59

60

61

62

62

62

dawa lengen

50

52

54

56

58

60


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Sweatshirt Crew-Neck sing gedhe banget, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept