Ngarep > Produk > Sweatshirt > Kaos leher kru > PIQUE Fit crew-neck Sweatshirt
PIQUE Fit crew-neck Sweatshirt
  • PIQUE Fit crew-neck SweatshirtPIQUE Fit crew-neck Sweatshirt
  • PIQUE Fit crew-neck SweatshirtPIQUE Fit crew-neck Sweatshirt
  • PIQUE Fit crew-neck SweatshirtPIQUE Fit crew-neck Sweatshirt

PIQUE Fit crew-neck Sweatshirt

Sweatshirts kru-neck PIQUE Fit iki bisa nggabungake fashion lan fungsi. Amarga gabungan saka comfort lan fashion, sweatshirts wis dadi go-to gear kanggo olahragawan kabeh umur.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional PIQUE Fit crew-Neck SweatShirt, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur PIQUE Fit crew-Neck SweatShirt miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Kaos PIQUE Fit kru-Neck SweatShirt iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Sweatshirts kru-neck PIQUE Fit iki bisa nggabungake fashion lan fungsi. Amarga gabungan saka comfort lan fashion, sweatshirts wis dadi go-to gear kanggo olahragawan kabeh umur.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

PIQUE Fit crew-neck Sweatshirt

Bahan:

52% katun 45% poliester 3% spandex

ukuran:

S-3XL

warna:

Navy sapphire biru putih pink, ijo peteng, ireng haze biru, teh abang ijo Tiffney biru

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

dhuwur referensi

160

165

170

175

180

185

ukuran dada

100

106

112

118

124

130

dawa sandhangan

60

63

67

70

73

77

ambane pundhak

47

50

53

56

59

62

dawa lengen

51

52

53

53

54

54


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.


Hot Tags: PIQUE Fit crew-neck Sweatshirt, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept