Ngarep > Produk > Kaos Polo > Kaos Polo Lengan Pendek > Kaos Polo neck stripe ice silk lengan pendek
Kaos Polo neck stripe ice silk lengan pendek
  • Kaos Polo neck stripe ice silk lengan pendekKaos Polo neck stripe ice silk lengan pendek
  • Kaos Polo neck stripe ice silk lengan pendekKaos Polo neck stripe ice silk lengan pendek
  • Kaos Polo neck stripe ice silk lengan pendekKaos Polo neck stripe ice silk lengan pendek

Kaos Polo neck stripe ice silk lengan pendek

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen T-shirt lengan pendek sutra es belang Polo sing misuwur ing China, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Usaha kanggo keunggulan, njaga semangat inovasi lan pembangunan sing stabil, minangka mitra sing bisa dipercaya.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Kaos lengan pendek sutra es belang Polo neck, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur Kaos lengan pendek Polo neck belang es sutra miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. T-shirt lengan pendek Polo neck belang es sutra iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Kerah lan manset Kaos lengan pendek sutra es bergaris leher Polo iki, kanthi warna sing cocog, nggawe gaya serius luwih santai. Polo shirts ora mung sandhangan enom lan sporti, nanging uga makili rasa gentrified.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos Polo neck stripe ice silk lengan pendek

Bahan:

100% serat sutra es

ukuran:

S-4XL

warna:

Ireng, putih, abu-abu, biru kraton, abang, ijo peteng, biru navy

Panjang Lengan:

cekak

Printing:

Sublimasi

kerah:

Lapel

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7days

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

160

165

170

175

180

185

190

ukuran dada

90

94

100

104

108

114

120

dawa sandhangan

62.5

65.5

69

71

73

77

78


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.


Hot Tags: Polo neck striped es sutra lengan pendek T-shirt, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept