Ngarep > Produk > Kaos Polo > Kaos Polo Lengan Pendek > Kaos Polo Neck Stripe Ice Silk
Kaos Polo Neck Stripe Ice Silk
  • Kaos Polo Neck Stripe Ice SilkKaos Polo Neck Stripe Ice Silk
  • Kaos Polo Neck Stripe Ice SilkKaos Polo Neck Stripe Ice Silk
  • Kaos Polo Neck Stripe Ice SilkKaos Polo Neck Stripe Ice Silk

Kaos Polo Neck Stripe Ice Silk

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen Kaos Polo Neck Silk Figuredstripe sing misuwur ing China. Senadyan gaya kaos polo ora owah akeh wiwit wiwitane, nanging warnane padhang, mengkilat, nyerep kringet lan tekstur breathable, kanthi gaya kasual, saengga bisa tahan ing panggung fashion. Desain gulu saka Ice Silk Figuredstripe Neck Polo Shirt iki ndadekake kaos polo iki luwih modis.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen profesional Ice Silk Figuredstripe Neck Polo Shirt, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur Kaos Polo Neck Silk Figuredstripe Ice Silk miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Kaos Polo Ice Silk Figuredstripe Neck iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Senadyan gaya kaos polo ora owah akeh wiwit wiwitane, nanging warnane padhang, mengkilat, nyerep kringet lan tekstur breathable, kanthi gaya kasual, saengga bisa tahan ing panggung fashion. Desain gulu saka Ice Silk Figuredstripe Neck Polo Shirt iki ndadekake kaos polo iki luwih modis.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos Polo Neck Stripe Ice Silk

Bahan:

100% serat sutra es

ukuran:

S-4XL

warna:

Biru Navy, ireng, abu-abu, ijo peteng, biru safir, abang, ijo kacang, bubuk kulit, putih

Panjang Lengan:

cekak

Printing:

Sublimasi

kerah:

Lapel

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

155/160

160/165

165/170

170/175

175/180

180/185

185/195

ukuran dada

90

95

100

105

110

115

120

dawa sandhangan

62

65.5

69

71.5

74

76.5

78

ambane pundhak

40

42

44

46

48

50

52

dawa lengen

18.4

19.2

20

20.8

21.6

22.4

23.2


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Kaos Polo Neck Silk Figuredstripe, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept