Kaos Polos Nylon
  • Kaos Polos NylonKaos Polos Nylon
  • Kaos Polos NylonKaos Polos Nylon
  • Kaos Polos NylonKaos Polos Nylon

Kaos Polos Nylon

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen Kaos Polo Nylon sing misuwur ing China, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kanthi budget sampeyan, kita bisa mbantu sampeyan ngrancang lan nyithak Kaos Polo Nylon sing cocog karo merek sampeyan. Kaos Polo Nylon iki adol banget ing omah lan ing luar negeri.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Kaos Polo Nylon, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur Kaos Polo Nylon miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Kaos Polo Nylon iki adol banget ing omah lan ing luar negeri.

Minangka salah siji saka legenda klasik ing sajarah nyandhang kasual, kaos polo tansah seneng nuduhake dhuwur ing lemari wong Western. Amarga ora kasual kaya T-shirt tanpa kerah, uga ora kusam lan serius kaya kaos, kaos Polo Nylon iki cocok banget kanggo dianggo ing acara rekreasi kanthi sifat komersial.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos Polos Nylon

Bahan:

85% chinlon 15% spandex

ukuran:

S-4XL

warna:

Biru bolongan, biru kraton, abu-abu, putih, biru laut, ireng, abang

Panjang Lengan:

cekak

Printing:

Sublimasi

kerah:

Lapel

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

160

165

170

175

180

185

185

ukuran dada

48

50

52

54

56

58

60

dawa sandhangan

63

65

68

71

74

77

80


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.


Hot Tags: Kaos Polo Nilon, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept