Ngarep > Produk > Kaos Polo > Kaos Polo Lengan Pendek > Kaos Polo Tenun Polos
Kaos Polo Tenun Polos
  • Kaos Polo Tenun PolosKaos Polo Tenun Polos
  • Kaos Polo Tenun PolosKaos Polo Tenun Polos
  • Kaos Polo Tenun PolosKaos Polo Tenun Polos

Kaos Polo Tenun Polos

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen Kaos Polo Tenun Plain sing misuwur ing China. Polo-Shirt Tenun Polos iki, desain kembang kerah sing unik kanggo nambah sentuhan warna menyang kaos polo warna solid sing monoton, luwih modis.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Kaos Polo Weave Polos, kanthi pengalaman produksi luwih saka 10 taun. Kita bisa ngatur Kaos Polo Tenun Polos miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Kaos Polo Tenun Polos iki laris ing omah lan ing luar negeri.

Polo-Shirt Tenun Polos iki, desain kembang kerah sing unik kanggo nambah sentuhan warna menyang kaos polo warna solid sing monoton, luwih modis.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos Polo Tenun Polos

Bahan:

60% katun brokat 35%

Serat ion es 5% spandex

ukuran:

S-4XL

warna:

Ireng, biru laut, ijo kacang, abang padhang, biru bolongan, biru safir, kuning, Pirus, putih, oranye abang

Panjang Lengan:

cekak

Printing:

Sublimasi

kerah:

Lapel

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

160

165

170

175

180

185

190

ukuran dada

48

50

52

54

56

58

60

dawa sandhangan

66

68

70

72

74

76

78

dawa lengen

18.9

19.7

20.5

21.3

22.1

22.9

23.7

ambane pundhak

44

45.5

47

48.5

50

51.5

54


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.


Hot Tags: Kaos Polo Tenunan Polos, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept