Ngarep > Produk > Jaket > Nanging Jaket > Jaket Pria Ukuran Plus
Jaket Pria Ukuran Plus
  • Jaket Pria Ukuran PlusJaket Pria Ukuran Plus
  • Jaket Pria Ukuran PlusJaket Pria Ukuran Plus
  • Jaket Pria Ukuran PlusJaket Pria Ukuran Plus

Jaket Pria Ukuran Plus

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka pabrikan terkenal sing adhedhasar ing China. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman ing industri, kita spesialis ing prodhuksi kualitas dhuwur Plus Size Men Jaket sing mréntahaké kanggo loro pasar domestik lan internasional. Tim desain kita setya makarya kanthi rapet karo klien kanggo nggawe jaket pribadi sing nggambarake gambar lan pilihan gaya unik merek sampeyan. Jaket Ukuran Plus kita dikenal kanthi desain sing luar biasa lan popularitas sing akeh ing omah lan ing luar negeri. Yen sampeyan kepengin sinau luwih akeh babagan penawaran produk, kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Jaket Pria Ukuran Plus, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur Jaket Pria Ukuran Plus miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Jaket Pria Ukuran Plus iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Iki minangka Jaket Pria Ukuran Plus kanggo wong sing luwih dhuwur lan kuwat, sing biasane luwih angel milih ukuran, lan jaket iki cocog kanggo dheweke.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Jaket Ukuran Plus

Bahan:

150D kenthel. dhuwur-elastis

ukuran:

S-4XL

warna:

Oranye, ireng, abang, denim biru, biru royal, biru navy

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

OEM ODM Service:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

155/160

160/165

165/170

175/180

180/185

185/190

190/195 utawa ndhuwur

ukuran dada

113

117

121

125

129

133

139

dawa sandhangan

71

73

75

77

79

81

82

ambane pundhak

45

46.5

48

49.5

51

52.5

54.5

dawa lengen

61.5

63

64.5

66

67.5

69

70.5

bobot referensi

45/55kg

55/60kg

60/65kg

65/75kg

75/85kg

85/95kg

95/100kg


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga utawa latihan, jaket iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku mikir bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Jaket Pria Ukuran Plus, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept