Ngarep > Produk > Jaket > Nanging Jaket > Jaket Pria Breathable
Jaket Pria Breathable
  • Jaket Pria BreathableJaket Pria Breathable
  • Jaket Pria BreathableJaket Pria Breathable
  • Jaket Pria BreathableJaket Pria Breathable

Jaket Pria Breathable

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka pabrikan Cina sing misuwur kanthi spesialisasi nggawe Jaket Pria Breathable sing berkualitas. Kita duwe luwih saka sepuluh taun pengalaman ing industri lan setya nggarap klien kanggo ngrancang lan nyetak jaket sing nglengkapi merek lan tetep ana ing anggaran. Jaket pria Breathable banget digoleki ing domestik lan internasional, amarga kualitas sing luar biasa lan desain sing apik banget. Yen sampeyan kasengsem sinau luwih akeh babagan penawaran produk, hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Jaket Pria Breathable, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur Jaket pria Breathable miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Jaket pria Breathable iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Iki Jaket Pria Breathable. Sing diarani breathability tegese yen sampeyan nindakake olah raga ruangan sing akeh, awak bakal kringet kanthi alami, lan kulit ngetokke akeh kelembapan, sing, yen ora bisa cepet dibuwang saka awak, mesthi bakal nyebabake kringet kepepet. antarane awak lan sandhangan, nggawe sampeyan direndhem liwat, lan, ing cuaca mendhung lan udan, nggawe sampeyan aran malah luwih lembab lan kadhemen. Utamané ing gunung, canyons lan kahanan kadhemen liyane, kadhemen awak lan mundhut saka suhu banget mbebayani, supaya sandhangan breathability apik penting banget.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Jaket Breathable

Bahan:

100% poliester

ukuran:

XS-3XL

warna:

Beige, biru kraton, biru Navy, abang, Matcha ijo, ireng, abu-abu

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

dhuwur referensi

160/165

165/170

170/173

173/176

176/180

180/185

185/190

ukuran dada

108

112

116

120

124

128

132

dawa sandhangan

64

66

68

70

72

74

76

ambane pundhak

44.5

46

47.5

49

50.5

52

53.5

dawa lengen

61

63

65

67

69

71

73

bobot referensi

50-55

55-60

60-65

65-75

75-85

85-90

90-95


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga utawa latihan, jaket iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku mikir bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Jaket Pria Breathable, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.