Ngarep > Produk > Jaket > Nanging Jaket > Jaket Windbreaker Pria
Jaket Windbreaker Pria
  • Jaket Windbreaker PriaJaket Windbreaker Pria
  • Jaket Windbreaker PriaJaket Windbreaker Pria
  • Jaket Windbreaker PriaJaket Windbreaker Pria

Jaket Windbreaker Pria

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka pabrikan Cina sing misuwur kanthi spesialisasi ngasilake Jaket Windbreaker Pria sing berkualitas tinggi. Kita duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing industri lan nawakake layanan desain lan percetakan sing disesuaikan kanggo nggambarake inti saka merek sampeyan, kabeh tetep ana ing anggaran sampeyan. Jaket Windbreaker Ou rMen misuwur banget ing njero lan luar negeri amarga kualitas lan desain sing apik banget. Aja ragu-ragu hubungi kita yen sampeyan kepengin sinau babagan produk lan layanan kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Jaket Windbreaker Pria, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur Jaket Windbreaker Pria miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Jaket Windbreaker Pria iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Jaket Windbreaker Pria iki kudu diduweni kanggo olahraga ruangan. Kanthi tahan angin, tegese proteksi 100 persen marang efek pendinginan angin. Ing lingkungan alam variabel, nalika angin adhem nembus sandhangan kita, padha nyebul lapisan hawa anget cedhak kulit awak. Windproofing nyegah angin nembus sandhangan kita.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Jaket Windbreaker

Bahan:

88% polyester 12% spandex

ukuran:

S-4XL

warna:

Navy, abu-abu, ireng, putih

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

160

165

170

175

180

185

190

ukuran dada

100

104

108

112

116

120

124

dawa sandhangan

64

66

68

70

72

74

76

ambane pundhak

42

43.5

45

46.5

48

49.5

51

dawa lengen

57

59

61

63

65

67

69

bobot referensi

50-55

55-60

60-65

65-70

70-80

80-85

85-95


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga utawa latihan, jaket iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku mikir bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.


Hot Tags: Jaket Windbreaker Pria, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept