Ngarep > Produk > Jaket > Nanging Jaket > 100% Jaket Polyester
100% Jaket Polyester
  • 100% Jaket Polyester100% Jaket Polyester
  • 100% Jaket Polyester100% Jaket Polyester
  • 100% Jaket Polyester100% Jaket Polyester

100% Jaket Polyester

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka pabrikan Cina sing misuwur kanthi spesialisasi nggawe Jaket Poliester 100% berkualitas tinggi. Kita duwe luwih saka sepuluh taun pengalaman ing industri lan setya nggarap klien kanggo ngrancang lan nyetak jaket sing nglengkapi merek lan tetep ana ing anggaran. Jaket Polyester 100% kita digoleki ing domestik lan internasional, amarga kualitas sing luar biasa lan desain sing apik banget. Yen sampeyan kasengsem sinau luwih akeh babagan penawaran produk, hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Jaket Poliester 100%, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur 100% Jaket Polyester miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Jaket Polyester 100% iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Jaket poliester 100% iki, kanthi desain hooded kanggo ngalangi angin lan udan sing adhem, cocok kanggo macem-macem skenario saka kutha menyang alam.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

100% Jaket Polyester

Bahan:

100% poliester

ukuran:

S-4XL

warna:

Beige, biru kraton, biru Navy, abang, Matcha ijo, ireng, abu-abu

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

160/165

166/170

171/176

176/180

181/185

186/190

191/195

ukuran dada

104

108

112

116

120

124

128

dawa sandhangan

65

67

69

71

73

75

77

ambane pundhak

41.9

43.1

44.3

45.5

46.7

47.9

49.1

dawa lengen

58.9

60.1

61.3

62.5

63.7

64.9

66.1

jembaré hem

100

104

108

112

116

120

124

bukaan lengan

12.1

12.4

12.7

13

13.3

13.6

13.9


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga utawa latihan, jaket iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku mikir bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Jaket Poliester 100%, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept