Ngarep > Produk > Jaket > Jaket Wanita Kab > Jaket Waterproof Wanita Kab
Jaket Waterproof Wanita Kab
  • Jaket Waterproof Wanita KabJaket Waterproof Wanita Kab
  • Jaket Waterproof Wanita KabJaket Waterproof Wanita Kab
  • Jaket Waterproof Wanita KabJaket Waterproof Wanita Kab

Jaket Waterproof Wanita Kab

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka pabrikan Cina sing dihormati kanthi keahlian luwih saka sepuluh taun kanggo ngasilake Jaket Waterproof Wanita sing berkualitas tinggi. We spesialis ing karya collaboratively karo klien kanggo desain lan nyetak jaket sing mujudake inti saka merek, nalika isih ekonomi. Jaket Waterproof Wanita kita dianggep kanthi kualitas sing luar biasa lan akeh dikarepake ing njero lan luar negeri. Yen sampeyan nggoleki Jaket Waterproof berkualitas sing cocog karo identitas lan anggaran merek sampeyan, Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen sing cocog kanggo kolaborasi.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Jaket Waterproof Wanita, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur Jaket Waterproof Wanita miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Jaket anti banyu iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Iki minangka jaket anti banyu wanita, sing diarani anti banyu profesional, tegese manawa sampeyan lagi lungguh ing papan sing teles, utawa mlaku-mlaku ing lingkungan sing ribut, kanthi efektif bisa ngalangi invasi udan, frost lan salju, supaya banyu ora bisa. nembus menyang sandhangan kanggo nggawe sampeyan aran teles lan kadhemen.


Parameter Produk (Spesifikasi)


Jeneng produk

Jaket anti banyu

Bahan:

100% poliester

ukuran:

M-4XL

warna:

Abang oranye, biru tlaga, abang padhang, biru kraton, ireng, ijo neon

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

165

170

175

180

185

190

ukuran dada

52

54

56

58

60

62

dawa sandhangan

64

66

68

70

72

74

ambane pundhak

11.5

12.5

12.5

13.5

13.5

14.5

dawa lengen

60

62

64

66

68

70




Fitur Produk lan Aplikasi
Apa olahraga utawa latihan, jaket iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku mikir bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


4. FAQ
Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.


Hot Tags: Jaket Waterproof Wanita, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept