Ngarep > Produk > Kaos Polo > Kaos Polo Lengan Panjang > Kaos Polo Pique Lengan Panjang
Kaos Polo Pique Lengan Panjang
  • Kaos Polo Pique Lengan PanjangKaos Polo Pique Lengan Panjang
  • Kaos Polo Pique Lengan PanjangKaos Polo Pique Lengan Panjang
  • Kaos Polo Pique Lengan PanjangKaos Polo Pique Lengan Panjang

Kaos Polo Pique Lengan Panjang

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka pabrikan Kaos Polo Lengan Panjang Pique sing misuwur ing China. Semangat nom-noman sing ana ing Kaos Polo Lengan Panjang Pique bakal nggawe target terus-terusan kanggo klompok fashionista enom sawise liyane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Kaos Polo Lengan Panjang Pique, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur Kaos Polo Lengan Panjang Pique miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Kaos Polo Lengan Panjang Pique iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Semangat enom sing ditempelake ing Pique Long Sleeve Polo-Shirts bakal nggawe target terus-terusan kanggo siji klompok fashionistas enom sawise liyane.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos Polo Pique Lengan Panjang

Bahan:

94% katun 6% spandex

ukuran:

XS-3XL

warna:

Woh ijo, oranye abang, putih, rami abu-abu, biru laut, abang, ireng, biru tlaga, kuning pisang

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

Lapel

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

dhuwur referensi

155

160

165

170

175

180

185

ukuran dada

88

92

96

100

104

108

112

dawa sandhangan

62

64

66

68

70

72

74

ambane pundhak

38

40

42

44

46

48

50

dawa lengen

58

59

60

61

62

63

64


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Kaos Polo Lengan Panjang Pique, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept