Ngarep > Produk > Kaos Polo > Kaos Polo Lengan Panjang > Kaos Polo Lengan Panjang ColorBlock
Kaos Polo Lengan Panjang ColorBlock
  • Kaos Polo Lengan Panjang ColorBlockKaos Polo Lengan Panjang ColorBlock
  • Kaos Polo Lengan Panjang ColorBlockKaos Polo Lengan Panjang ColorBlock
  • Kaos Polo Lengan Panjang ColorBlockKaos Polo Lengan Panjang ColorBlock

Kaos Polo Lengan Panjang ColorBlock

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen Kaos Polo Lengan Panjang ColorBlock sing misuwur ing China. Kita netepi konsep pangembangan "nglayani pelanggan lan menang kanthi kualitas", mbutuhake teknologi produksi kanthi ketat, mriksa kanthi ketat saben proses, lan terus-terusan nggawe inovasi. nyedhiyakake pelanggan produk sing berkualitas lan entuk keunggulan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Kaos Polo Lengan Panjang ColorBlock, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur Kaos Polo Lengan Panjang ColorBlock miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Kaos Polo Lengan Panjang ColorBlock iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Ing "upaya konservatif" saka akeh merek busana Eropa lan Amerika, kaos polo kaya kilauan anyar. Kaos Polo Lengan Panjang Blok Warna iki minangka wujud katelu saka kaslametan ing antarane kaku lan hiburan, ngidini sampeyan seneng-seneng tanpa kelangan semangat, ora kelangan solemnity ing acara serius.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos Polo Lengan Panjang ColorBlock

Bahan:

80% katun 20% serat sutra mulberry

ukuran:

S-3XL

warna:

Ireng, abu-abu, abang padhang, biru kraton, putih, biru laut

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

Lapel

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

dhuwur referensi

160

165

170

175

180

185

ukuran dada

92

96

100

104

108

112

dawa sandhangan

64

66

68

70

72

74

ambane pundhak

40

42

44

46

48

50

dawa lengen

59

60

61

62

63

64


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.



FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Kaos Polo Lengan Panjang ColorBlock, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept