Ngarep > Produk > Kaos Polo > Kaos Polo Lengan Panjang > Kaos Polo CVC Lengan Panjang
Kaos Polo CVC Lengan Panjang
  • Kaos Polo CVC Lengan PanjangKaos Polo CVC Lengan Panjang
  • Kaos Polo CVC Lengan PanjangKaos Polo CVC Lengan Panjang
  • Kaos Polo CVC Lengan PanjangKaos Polo CVC Lengan Panjang

Kaos Polo CVC Lengan Panjang

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen Kaos Polo Lengan Panjang CVC sing misuwur ing China. Kaos Polo Lengan Panjang CVC iki minangka definisi anyar babagan urip kanggo wong enom, nggawe kasugihan, nikmati kesenengan, dadi apik banget! Dina iki, kita ora bisa nolak: produk budaya luang bisa dadi klasik.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Kaos Polo Lengan Panjang CVC, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur Kaos Polo Lengan Panjang CVC miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Kaos Polo Lengan Panjang CVC iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Kaos Polo Lengan Panjang CVC iki minangka definisi anyar babagan urip kanggo wong enom, nggawe kasugihan, nikmati kesenengan, dadi apik! Dina iki, kita ora bisa nolak: produk budaya luang bisa dadi klasik.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos Polo CVC Lengan Panjang

Bahan:

100% katun

ukuran:

S-3XL

warna:

Ireng, abu-abu, abang, biru royal, putih, biru navy

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

Lapel

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

dhuwur referensi

160

165

170

175

180

185

ukuran dada

92

96

100

104

108

112

dawa sandhangan

65

66

68

70

72

74

ambane pundhak

40

42

44

46

48

50

dawa lengen

59

60

61

62

63

64


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Kaos Polo CVC Lengan Panjang, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept