Ngarep > Produk > Jaket > Jaket Wanita Kab > Jaket Nylon Wanita Kab
Jaket Nylon Wanita Kab
  • Jaket Nylon Wanita KabJaket Nylon Wanita Kab
  • Jaket Nylon Wanita KabJaket Nylon Wanita Kab
  • Jaket Nylon Wanita KabJaket Nylon Wanita Kab
  • Jaket Nylon Wanita KabJaket Nylon Wanita Kab

Jaket Nylon Wanita Kab

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka pabrikan Cina sing mapan kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun ngasilake Jaket Nylon Woemn berkualitas tinggi. We spesialis ing partnering karo klien kita kanggo desain lan print jaket sing sampurna nggambarake merek, kabeh nalika tetep ing watesan budget. Jaket Nylon Wanita kita dianggep banget ing domestik lan internasional, amarga kualitas lan popularitas sing luar biasa. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan penawaran produk, aja ragu-ragu hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional Jaket Nylon Wanita, kanthi pengalaman produksi luwih saka dasawarsa. Kita bisa ngatur Jaket Nylon Wanita miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. Jaket Nylon Wanita iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Jaket nilon wanita iki minangka jaket baseball gaya jaket anti banyu, fungsi anget sing luwih modis lan tahan angin ing wektu sing padha.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Jaket Nylon

Bahan:

100% poliester

ukuran:

M-4XL

warna:

Biru pori, ijo neon, abang padhang, biru kraton, ireng, abang oranye, kunir

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

165

170

175

180

185

190

ukuran dada

52

54

56

58

60

62

dawa sandhangan

64

66

68

70

72

74

ambane pundhak

11.5

12.3

13.1

13.9

14.7

15.5

dawa lengen

62

63

64

65

66

67


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga utawa latihan, jaket iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku mikir bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Jaket Nylon Wanita, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept