Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa bedane T-shirt karo lengen cendhak?

2023-08-30


Apa bedane T-shirt karo lengen cendhak?

Bedane kaya ing ngisor iki:

1. Isine beda.

kaos padha jeroan ing kawitan, lan padha bener lapel setengah mbukak klambi krah. Mengko, padha berkembang dadi outerwear, kalebu loro seri T-shirts lankaos.

Ana klambi lengen cendhak, sweter lengen cendhak, klambi katun lengen cendhak, lan klambi lengen cendhak.

2. Kain sing umum digunakake beda-beda.

kaosumume digawe saka katun polyester, 100% katun, katun mercerized, etc.

Bahan saka lengen cendhak umume sutra, katun, linen, poliester, serat lan liya-liyane.

3. Beda-beda julukan.

T-shirt uga dikenal minangka kardigan lan kardigan.

Lengan pendek alias kaos, lengan setengah.

4. Gaya sing beda-beda.

Kaos umume minangka pullover kanthi lengen dawa lan cendhak.

Standar seragam kanggo lengen cendhak yaiku lengen cendhak.

T-shirts are divided into long and short sleeves, and short sleeves also include short-sleeved kaos, gaun lengan pendek, kaos bottoming lengen cendhak lan sandhangan lengen cendhak liyane, nanging umume, lengen cendhak nuduhake kaos T. lengan pendek.

Iki loro dudu taksonomi sing padha. Kaos, kaos, jaket, lan selendang minangka standar klasifikasi kanggo sandhangan. Lengen cendhak mung minangka fitur saka sandhangan dibandhingake karo lengen dawa. Kaos umume yaiku pullover, lengen cendhak, lan lengen dawa.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept