Ngarep > Produk > Kaos > Kaos Lengan Panjang > Kaos Lengan Panjang Bahan Cotton Combed
Kaos Lengan Panjang Bahan Cotton Combed
  • Kaos Lengan Panjang Bahan Cotton CombedKaos Lengan Panjang Bahan Cotton Combed
  • Kaos Lengan Panjang Bahan Cotton CombedKaos Lengan Panjang Bahan Cotton Combed

Kaos Lengan Panjang Bahan Cotton Combed

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen T-Shirt Lengan Panjang Katun Combed sing misuwur ing China. Lengan Panjang Katun Sisir iki ngupaya rasa kualitas lan kita mung nggawe sandhangan pria sing paling apik. Versi longgar, gratis lan serba guna.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Garment Co., Ltd. minangka produsen profesional T-Shirt Lengan Panjang Katun Combed, kanthi pengalaman produksi luwih saka 10 taun. Kita bisa ngatur Kaos Lengan Panjang Cotton Combed miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. T-Shirt Lengan Panjang Katun Combed iki laris ing omah lan ing luar negeri.

Lengan Panjang Katun Sisir iki ngupaya rasa kualitas lan kita mung nggawe sandhangan pria sing paling apik. Versi longgar, gratis lan serba guna.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kaos Lengan Panjang Bahan Cotton Combed

Bahan:

100% katun combed

ukuran:

M-4XL

warna:

Putih, ireng, abang, abu-abu tua, biru abu-abu, ijo kacang, ijo tentara, apricot, ungu muda, biru laut, kuning, abang anggur, ijo peteng, biru kabut, Tiffany Land, abu-abu muda

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

ukuran dada

92

96

100

104

108

112

dawa sandhangan

63

65

67

69

71

73

dawa lengen

59

60

61

62

63

64

ambane pundhak

44

46

48

50

52

54


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.



Hot Tags: Kaos Lengan Panjang Katun Combed, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept