Ngarep > Produk > Kaos > Kaos Lengan Panjang > 100% Kaos Lengan Panjang Katun
100% Kaos Lengan Panjang Katun
  • 100% Kaos Lengan Panjang Katun100% Kaos Lengan Panjang Katun
  • 100% Kaos Lengan Panjang Katun100% Kaos Lengan Panjang Katun

100% Kaos Lengan Panjang Katun

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen kaos lengan panjang 100% katun sing misuwur ing China. Kaos lengan panjang 100% katun iki mbuwang kabeh desain sing rumit lan tampil kanthi cara sing gampang. Pilihan macem-macem warna kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan saben dina. Gaya gulu sing praktis ndadekake gampang dipasang lan dicopot. Pullover gampang banget dipasang lan dicopot. Kain katun nyaman banget.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cangnan Qimeng Clothing Co., Ltd. minangka produsen profesional T-Shirt Lengan Panjang Katun 100%, kanthi pengalaman produksi luwih saka 10 taun. Kita bisa ngatur Kaos Lengan Panjang Katun 100% miturut merek sampeyan ing wektu lan kanthi biaya sing murah. T-Shirt Lengan Panjang 100% Katun iki populer banget ing omah lan ing luar negeri.

Kaos lengan panjang 100% katun iki mbuwang kabeh desain sing rumit lan tampil kanthi cara sing gampang. Pilihan macem-macem warna kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan saben dina. Gaya gulu sing praktis ndadekake gampang dipasang lan dicopot. Pullover gampang banget dipasang lan dicopot. Kain katun nyaman banget.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

100% Kaos Katun Lengan Panjang

Bahan:

100% katun combed

ukuran:

S-4XL

warna:

Ijo suket, abang mawar, abang, oranye, biru safir, ireng, kuning, ijo buah, Kong LAN, putih

Panjang Lengan:

dawa

Printing:

Sublimasi

kerah:

O-neck

Pembayaran:

T / T: 30% simpenan

jinis kelamin:

Unisex

wektu sampel:

7 dina

Fitur:

Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable

Layanan OEM ODM:

Ya, kita produsen T-shirt profesional

 

MOQ

Produksi

Sampling

Grafis

pricing

500 pcs

25-30 dina

7 dina

1 dina

1 dina

 

Bagan ukuran

 

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

dhuwur referensi

150/155

155/160

160/165

165/170

170/175

175/180

180/185

ukuran dada

46

48

50

52

54

56

58

dawa sandhangan

64

66

68

70

72

74

76

dawa lengen

50

52

54

56

58

60

62

ambane pundhak

42

44

46

48

50

52

54


Fitur Produk lan Aplikasi

Apa olahraga, latihan, utawa mung nongkrong ing njaba, T-shirt iki bakal nggawe sampeyan nyaman kabeh dina lan aku bakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan.


FAQ

Q1 Apa sampeyan nyedhiyakake sampel? Gratis utawa biaya?
A1 Ya, kita nyedhiyakake sampel biaya.

Q2 Apa sertifikat sampeyan duwe?
A2 ISO.

Q3 Apa sampeyan duwe showroom?
A3 Ya, kita duwe showroom lan kantor ing WenZhou.

Q4 Sepira adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A4 Kira-kira 90mins saka Bandara Longwan menyang pabrik kita.

Q5 Ing endi pabrik sampeyan?
A5 Pabrik kita ing Yishan Town, Cangnan County, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, China.


Hot Tags: 100% Kaos Lengan Panjang Katun, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Fashion, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept